GoFlow.be

Just go with the flow

Blog

Verder groeien in jouw beroep? Ga een training volgen.

We kennen allemaal dat plafond wel, waarmee je in je carrière wel eens mee te maken krijgt. Je denkt dat je geen uitdaging meer hebt in je werk, en je verveeld je sneller dan dat je het nog naar je zin hebt. Kan gebeuren, dat is niet erg. Dat overkomt misschien wel iedereen. En dat gebeurt bij elk beroep. Of je nu met je handen werkt, of de gehele dag cijfers ontcijfert. Het komt wel eens voor dat je geen uitdaging meer vindt.

Ga op zoek naar de uitdaging en leg je er niet zomaar bij neer. Want een uitdaging is goed voor je, niemand wilt zich vervelen.

Een oplossing.

Er is daarvoor altijd een oplossing, een training. Ja, echt een training. Met een training kan je meer inzichten krijgen op een nieuw gebied in je werkt. Of je nu in de zorg werkt, of juist in de ICT. Er zijn altijd trainingen, of cursussen te vinden waarmee jij jouw kennis kan verreiken. 

Een ITIL training.

Dit is misschien voor de ICT’ers onder ons. ITIL training, daarmee kan jij jouw kennis verreiken. Wil jij beter in jouw werk worden en ook nog meer te bieden hebben? Dan kan je deze cursus volgen om jouw kennis te vergroten en een betere plek op de arbeidsmarkt te krijgen.

Voor elk vakgebied een training. 

Dat klopt, voor elk vakgebied is er wel een training te vinden. Je bent nooit te oud om te leren, dus stop er voor al niet mee. Onze hersenen zijn gemaakt om nieuwe informatie op te slaan en deze in de praktijk toe te passen.  En wil je liever een andere richting op gaan? Dat kan natuurlijk ook. Je kan zoveel trainingen volgen als je maar wilt.

Voor werk of privé.

Of je nou in jouw werkleven meer wilt leren, of een nieuwe hobby voor privé zoekt. Ook hier zijn verschillende trainingen voor te vinden. Ga op een fotografie cursus of een schildertraining. Voor alles is er iets te vinden. Zo kan jij er voor zorgen dat de verveling niet wint en jij altijd iets te doen hebt, en iets nieuws te leren hebt.

Waar wil jij iets meer van leren of juist beter in worden? Zoek op het internet, en zeker weten dat jij een training of cursus vindt dat bij jou past. Voor iedereen is er iets te vinden, dus ook voor jou.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén