Just go with the flow

Blog

Ken je het merk Josh V al?

Heb je nog nooit van het Nederlandse merk JOSH V gehoord? Dan wordt het daar wel een keer tijd voor, denk je niet? JOSH V is opgericht door Josh Veldhuizen, een dame uit Amsterdam die gaat voor comfort in combinatie met schitterend. Haar ontwerpen zijn innovatief en toch erg draagbaar en, ook niet onbelangrijk, betaalbaar. De kleding van JOSH V is er alleen voor dames en dat is te zien. De collectie is schitterend en zorgt ervoor dat iedere vrouw zich mooi voelt. De kleding is zowel casual als sjiek en dus bij veel gelegenheden te dragen.

Ga je voor uitgesproken vrouwelijk? Kies dan voor JOSH V

Mooie kleding is niet per definitie altijd maar vrouwelijk. Maar dat is bij de kleding van JOSH V dus wel zo. Deze kleding is uitgesproken vrouwelijk, zonder dat deze is voorzien van allerlei overbodige opsmuk. Geen gedoe met kraaltjes en glitters, geen heftige kleuren en geen andere tierelantijntjes. De kleding van dit merk is de ideale basis om zelf aan te kleden met mooie accessoires. Ook de tassen van dit merk zijn mooi maar sober. Ben je gek op kleurtjes en glitters? Dan zul je deze zelf moeten toevoegen aan je outfit. Bijvoorbeeld een felgekleur shirt voor op een mooie broek of een glitterriem voor om diezelfde mooie broek.

Bestel online, dat werkt wel zo fijn

Je kunt alle schitterende kleding van dit merk, maar ook van andere merken als GUESS, online bestellen. Dat is wel zo fijn. Oké, de stad en de winkelcentra zijn weer open, maar heb je er echt zin in om in een (te) krap pashokje te staan? Om te moeten wachten tot er eindelijk weer een pashokje vrijkomt en dan het gevoel te hebben dat je je moet haasten? Dan kun je maar beter online bestellen en thuis je nieuwe kleding te passen. Je weet dan zeker dat je ruim de tijd kunt nemen en dat je niet binnen 2 minuten hoeft te beslissen.

Hoe vind ik wat ik nodig heb?

De site is zeer uitgebreid. Dat kan er soms voor zorgen dat je niet weet waar je moet kijken. Toch zijn er, ook op deze site, handige hulpmiddelen te vinden om precies dat item aan te schaffen dat je nodig hebt. Je kunt een bepaald merk selecteren, maar je kunt ook gaan voor een specifiek item, waarbij het merk niet uitmaakt. Tip: kijk altijd de sale even door. Wie weet staat daar voor jou iets bij!

Geef een reactie