GoFlow.be

Just go with the flow

Blog

Geniet van je weekend!

cocaine behandeling

Het is vrijdag, het weekend staat weer voor de deur! Na een week hard werken kijken veel mensen hier echt naar uit. Het weekend is bij uitstek hét moment waarop je lekker kunt uitrusten, bij kan komen of juist veel leuke dingen kunt doen.  Maar wat doe je met al die vrije tijd? Hoe geniet je nou echt van je weekend? Deze blog geeft je 3 tips hoe jij ook in het weekend lekker met de flow mee kan gaan en zo alles uit je weekend haalt!

1. Vrijdag, tijd voor een feestje!

Het is vrijdagavond, dus het is tijd voor een feestje! Je hebt de hele week hard gewerkt en dat mag best even gevierd worden. Ga lekker uiteten met vrienden, drink een paar biertjes in je favoriete café of ga naar een film, concert of theatervoorstelling.  Of wat dacht je van lekker dansen in een club, tot de zon ‘s ochtends weer opkomt? Maak wat van je vrijdagavond! De vrijdag is juist een avond waarop je de sleur van je alledaagse leventje een beetje kunt breken.

Kleine kanttekening: feestjes zijn leuk, maar maak het niet te bont. Ook al sta je er niet altijd bij stil, recreatief alcohol- of drugsgebruik kan doorslaan naar een verslaving. En dat heb je niet altijd meteen in de gaten. Zoek in dergelijke situaties hulp voor jezelf of een vriend, bijvoorbeeld voor een cocaine behandeling.

2. Lazy Saturday

Na een goed feestje op vrijdag is de zaterdag het moment om lekker bij te komen. Slaap lekker uit en doe het rustig aan. Misschien heb je wel een kater van het feestje van vrijdag… Verwacht niet te veel van jezelf op zaterdag maar geniet lekker van je vrije tijd. Ga bijvoorbeeld brunchen met wat vrienden of spreek af om ergens koffie te drinken. Zo heb je de tijd om weer eens goed bij te kletsen.

Heb je nog energie over? Ga dan zaterdag avond weer iets leuks doen. Voel je je juist wat minder fit? Kies dan voor een avondje thuis op de bank. Maak popcorn en kijk een film die je altijd al wou zien, lekker genieten!

3. Surprise Sunday

En dan is het zondag, nog een dag weekend! Omdat je zaterdag lekker rustig aan hebt gedaan, heb je vandaag alle energie van de wereld. Heerlijk! Ga lekker sporten, wandelen, fietsen of een dagje weg. Alles kan en alles mag. Misschien wil je wel weer een keer bij familie op bezoek, of wil je tijd met je partner doorbrengen.  Ga bijvoorbeeld samen naar een museum, naar het strand of bezoek een stad in de buurt. Maar hoe dan ook, geniet. Dit is jouw dag.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén