GoFlow.be

Just go with the flow

Blog

Musthaves in een heren kledingkast

Mannen denken vaak heel anders over shoppen dan vrouwen. Tuurlijk hou je als man zijnde van nieuwe dingen en dus ook kleding, maar er een hele dag voor uit trekken is niet per se nodig. Gelukkig is online shoppen tegenwoordig helemaal in en wordt het ons ook constant makkelijker gemaakt. Toch zijn er een aantal dingen die onmisbaar zijn in een heren kledingkast wat mannen misschien sneller en makkelijker vergeten dan een vrouw. Wij vrouwen denken natuurlijk ontzettend veel na en zijn altijd bezig met wat handig is en wat we nodig hebben. En soms moeten wij dat gewoon even doen voor je man, vriend of broer…

Ondergoed

Ondergoed is natuurlijk niet per se een hot topic en leuk om te kopen. Voor vrouwen is lingerie shoppen echt een ding, maar als man zijnde hecht je hier vaak niet erg veel waarde aan. De ene man koopt om de tijd een simpel setje van de zeeman, terwijl de andere man juist erg specifiek een bepaald merk wil. Denk aan Tommy Hilfiger of Calvin Klein. Dit zijn wat duurdere merken die bekend staan om hun onderbroeken. Ook deze onderbroeken kan je gewoon in pakketjes aanschaffen en eigenlijk het enige wat je hoeft te doen is bestellen. Als je weet wat voor maat je hebt hoeft ondergoed helemaal niet zo’n issue te zijn. Onderbroeken verslijten snel en doordat ze veel gewassen worden maakt het eigenlijk niet eens veel uit wat voor kwaliteit de onderbroek heeft. 

Pyjama

Vrouwen vinden het vaak heerlijk om een lekker setje te hebben om in te slapen. Zeker in de winter en als de koude dagen er weer aan zitten te komen is naakt slapen of met een korte mouwen T-shirt niet meer goed. Dit geldt uiteraard ook voor de mannen. Een pyjama heren is een bekend concept en je kan het zo gek maken als je zelf wilt. De meeste mannen slapen in de zomer natuurlijk zonder shirt, omdat dit vanzelfsprekend het lekkerst is. Maar in de winter kan dit heel anders zijn. Een pyjama heren is iets wat niet veel besproken wordt, maar alsnog hebben heel veel mannen dit!

Sokken

Ook voor sokken geldt hetzelfde als voor onderbroeken. Je wast je sokken natuurlijk na een dag gedragen te hebben en daardoor verslijten ze snel. Toch is dit iets wat je elke dag draagt en daarom heb je het ook echt hard nodig. Ze zeggen wel eens dat als je koude voeten hebt, je hele lichaam niet goed opwarmt. Zorg daarom ook dat je altijd genoeg sokken in huis hebt en gooi je sokken op tijd weg als ze gaan verslijten!

Geef een reactie

Thema door Anders Norén