Just go with the flow

Blog

Gebruik je veel plastic doosjes?

Er zijn veel dingen waar je doosjes voor kunt gebruiken. Je zou dan eens kunnen denken aan plastic doosjes of juist aan kartonnen doosjes? Het kan allemaal, en zeker als je bijvoorbeeld een eigen bedrijf hebt (of een webshop) dan kun je ze vast en zeker heel goed gebruiken. Het is dan ook leuk om eens te kijken wat de opties zijn. Je hebt standaard en dus blanco doosjes, maar je kunt er ook een logo op laten drukken of je website URL. Dit is iets wat steeds meer bedrijven dan ook doen. Maar we zijn de laatste jaren onszelf steeds meer bewust van het milieu en daarom kiezen we minder snel voor plastic doosjes. Kartonnen zijn steeds meer een trend aan het worden, maar soms moet je ook naar de kwaliteit kijken en naar wat het meest degelijk is. Ga daarom op je gemak na wat jij kunt gebruiken, wat de kosten zijn en in welke aantallen je alles kunt inkopen. Meestal kun je als ondernemer grotere partijen doosjes inkopen en dat is maar goed ook, anders zou het een duur grapje worden voor je om zo alles te kunnen verzenden naar klanten.  

Ruim aanbod kartonnen doosjes

Steeds meer mensen stappen over naar de kartonnen doosjes. Dit is dan ook beter voor het milieu en het wordt ook gerecycled. Goed dat jij je daar dan ook in gaat verdiepen en gaat ontdekken in hoeverre je daar ook in mee kunt gaan. Zorg daarom dat jij er ook achter gaat komen welke afmetingen er beschikbaar zijn en of dat je met of zonder design wil. Laat het even op je afkomen en dan is de keuze vast en zeker ook zo gemaakt, ook financieel.

Gemak van alle soorten doosjes

Doordat er zoveel soorten en maten doosjes zijn, is het goed dat je eens gaat kijken wat je nodig hebt. Ga je alles los verpakken of kun je ook grotere dozen kiezen en dan in grotere partijen alles verzenden? Misschien moet het soms wel apart verpakt worden zodat het steviger is bij het versturen. Bedenk je goed hoe je het aan gaat pakken en dan kun je je voorraad snel inslaan. Het gemak wat je hebt is dat er online veel doosjes besteld kunnen worden, ook in grote partijen. Je hebt het dan snel binnen en dan geniet je van het gemak wat het je kan bieden en dat is erg prettig.

Geef een reactie