Just go with the flow

Blog

Bloemenpracht & Beauty: Tips van BeautyPolice en Mama’s Moois

De lente is aangebroken en dat betekent dat alles in bloei staat! Bloemen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar kunnen ook een inspiratiebron zijn voor jouw persoonlijke stijl. In dit artikel delen we de beste tips van Beauty Police en Mama’s Moois om een prachtige bloemenlook te creëren. Denk aan fleurige make-up, haarstijlen geïnspireerd op bloemen en de mooiste bloemige accessoires. Laten we snel beginnen!

De perfecte bloemenlook met make-up tips van BeautyPolice

Om de perfecte bloemenlook te creëren, begin je natuurlijk met je make-up. Beauty Police heeft een aantal geweldige tips om jezelf om te toveren tot een fleurige schoonheid. Om te beginnen kun je kiezen voor een foundation met een lichte dekking, zodat je huid er fris en natuurlijk uitziet.

Daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor make-up in vrolijke kleuren die passen bij de bloemenpracht van de lente. Denk aan zachte pasteltinten en heldere kleuren zoals roze, oranje en geel.

Inspiratie voor een fleurige oogschaduw

Een fleurige oogschaduw is een must voor een bloemenlook. Je kunt kiezen voor één kleur, zoals een zachtroze of lila, maar je kunt ook meerdere kleuren combineren voor een speels effect. Beauty Police raadt aan om te experimenteren met verschillende tinten en texturen, zoals matte en glanzende oogschaduws.

Haarstijlen geïnspireerd op bloemen, door Mama’s Moois

Mama’s Moois heeft een aantal geweldige haarstijlen geïnspireerd op bloemen die perfect passen bij je fleurige make-up. Een populaire keuze is het invlechten van bloemen in je haar. Dit kan met zowel echte bloemen als met bloemenaccessoires. Kies voor een losse vlecht of een romantische updo met bloemen voor een ultieme lente-look.

Een andere optie is het dragen van een bloemenkrans in je haar. Dit kan zowel bij los haar als bij opgestoken kapsels. Zorg er wel voor dat de kleuren van de bloemen matchen met je make-up en kleding voor een harmonieuze uitstraling.

De mooiste bloemige accessoires voor een complete look

Om je bloemenlook helemaal af te maken, zijn accessoires onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan sieraden met bloemendetails, zoals oorbellen, kettingen en armbanden. Ook kun je kiezen voor een tas met een bloemenprint of versieringen in de vorm van bloemen.

En vergeet vooral niet de perfecte schoenen! Een paar sandalen of pumps met bloemendetails maken je outfit helemaal af. Beauty Police, Mama’s Moois en Bloemen: samen zorgen ze voor de ultieme bloemenlook deze lente!

Geef een reactie